Bilder från matchen Pushers/Masthugget och Donsö IS  1-2 (1-1)  Majvallen  2024-04-20

Joel Otterloo Kuronen, Pushers / Masthugget och Olle Backman, Donsö IS  plus domartrion med Peter Johansson som huvuddomare gör klart för spel.

Olle Backman tar avsparken för Donsö i 1.a halvlek.

Pushers / Masthugget kom ut starkt i början av matchen. Här avslutar Leo Holst (9). forts

Donsös målvakt Joseph Sander får göra sin första räddning i matchen. Joseph gjorde en stabil insats som målvakt.

33:e minuten. Pushers forward Andreas Odersjö kommer igenom och avslutar strax här. forts

Odersjö avslutar förbi Joseph Sander. 1-0 i den 33:e minuten.

Donsös Olle Backman (9) på väg mot bollen här. forts

Pushers målvakt Kevin Singleton har kommit ut långt från målet och Olle Backman får kontroll på bollen och slår in den mot mål. forts

Olles inlägg på väg in mot mål. Adrian Fhager Donsös nr 15. forts

Adrian kommer först på bollen och kan brösta in densamma. forts

1-1 i den 35.e minuten genom Adrian Fhager.

Adrian Fhager med bollen här. forts

Adrian har tagit sig fram och ner mot kortlinjen och dribblat förbi en Pusherförsvarare. forts

Adrian har passat bollen in mot Olle Backman men bollen bryts av Pushers försvar och fortsätter ut i straffområdet. forts

Bollen plockas upp av Sven Genemo (19) som driver förbi Joel Ottelo Kuronen (7) och slår in ett inlägg mot mål. forts

Svens passning når Benjamin Sander som kan nicka in bollen. forts

1-2 i den 65:e minuten genom Benjamin Sander. Donsö spelade nu med 10 man sedan Magnus Fhager hade blivit frilägesutvisad i den 61.a minuten.

Pushers Alessandr Bartoli (10) avslutar strax här. forts

Joseph Sander har slängt sig och får fingrarna på bollen. forts

Bollen passerar precis utanför stolpen och går ut till hörna.

Donsö har fått frispark i slutet av matchen. Adrian Fhager slår den. forts

Frisparken har passerat muren. forts

Kevin Singleton gör en kanonräddning på Adrians fina frispark

Sven Genemo (19) har avslutat. Bollen syns i höjd med målvakten. Svens skott går aningen utanför stolpen.

Domaren blåser för full tid och Donsö håller undan med 10 man i en halvtimme och tar en värdefull 3-poängare.