Bilder från matchen mellan Styrsö BK och Donsö IS  3-1 (1-0)  Amneviksvallen  2024-09-21

Christoffer Janicijevic, Styrsö BK och Olle Backman, Donsö IS plus domartrion med Peter Johansson som huvuddomare gör klart för årets andra möte i serien mellan lagen

Olle Backman tar avsparken för Donsö

Styrsö hade mängder av hörnor i 1.a halvlek. Här är det hörna från höger slagen av Niklas Tullock. forts

Hörnan går över  alla utom Mattias Janicijevic (13). forts

Mattias Janicijevic avslutar här. forts

Janicijevic skott räddas av Donsös målvakt Mathias Kärnbratt.

Hörna igen från höger slagen av Niklas Tullock. forts

Styrsös Sixten Åhsberg (84) vräker sig fram nickar mot mål. forts

Bollen i mål. forts

1-0 för Styrsö i den 34:e minuten genom Sixten Åhsberg. Styrsös hörnor var hela tiden farliga i 1:a halvlek. Tullock från höger och Mattias Janicijevic från vänster

Bollen är högt inne i Styrsös straffområde (i höjd med reklamskyltarna)

Bollen har fallit ner och Styrsös Mattias Johansson stöter samman med Olle Backman och domaren blåser straff.

Olle Backman lägger straffen. forts

Straffen på väg.

Styrsös målvakt Gustav Castedal når inte och bollen går in vid stolproten. forts.

1-1 i den 72.a minuten genom Olle Backman.

Nästan direkt efter Donsös kvittering har Styrsö frispark genom Mattias Janicijevic. forts

Bollen går in nära stolpen. 3-1 i den 84.e minuten genom Victor Bergman. forts

Matchen är över. Styrsö vinner klart och rättvist. Styrsös samtliga mål kom efter fasta situationer. Har försökt att fina någon Donsöchans men därav intet. Donsö hade nte ett enda

avslut mot mål tyvärr. Tyvärr för Donsö del så vinner Styrsö de flesta närkamperna över hela planen och då är det mycket vunnit för det lag som gör så.