Bilder från matchen Styrsö BK och Donsö IS  4-2 (3-0)  Amneviksvallen 2023-05-13

Christoofer Janicijevic, Styrsö BK och Elias Ahlström, Donsö IS plus domartrion med Muamer Jusic som huvuddomare gör klart för spel i det vackra försommarvädret.

Mattias Janicijevic tar avsparken för Styrsö i 1:a halvlek.

Styrsö inkast från höger dimper ner i Donsös straffområde. forts

Bollen hamnar hos Mattias Janicijevic (liggande och delvis skymd) som har avslutat och bollen går in vid stolpen. forts

1-0 för Styrsö i den 7:e minuten.

Tror det är Styrsös nye spelare för året Isac Halberg som slår ett fint diagonalpass ut till höger. forts

Passningen hamnar hos Mattias Janicijevic som avslutar i nästa moment här. forts

Mathias Kärnbratt gör en fin räddning på Janicijevics skott och donsöförsvaret kan få undan bollen.

Niklas Tullock har kommit loss med bollen på vänstersidan och avslutar med ett bra skott här. forts

Tullocks skott halvräddas av Mathias Kärnbratt som måste lämna retur. Mattias Janicijevic (13). forts

2-0 till Styrsö i den 37:e minuten genom Mattias Janicijevic

Niklas Tullock kommer återigen loss från sin bevakning. forts

Tullock avslutar här. forts

3-0 i den 40:e minuten. Målskytt Niklas Tullock. Donsö gör en väldigt blek 1:a halvlek. Det slogs hela tiden långa bollar som inte gav Styrsös försvar några som helst problem. Donsö

gjorde några ändringar av laget i halvtid.

Styrsös Johan Tapper slår inlägg från höger här. forts

Bollen är på väg in i Donsös straffområde. Mattias Janicijevic (13). forts

Janicijevic tajmar bollen perfekt och nickar in bollen som här har tagit i ribbans underkant. forts

4-0 i den 58:e minuten. Hat-tric av Mattias Janicijevic som nu gjort 10 mål på 6 matcher.

Isak Schagerlind med bollen och passar strax ut till höger. forts

Bollen når strax Adrian Fhager här. (77)  forts

Adrian avslutar mot mål. forts

Styrsös målvakt Gustav Castedal räddar och kan ta vara på sin egen retur.

Donsös Benjamin Sander kommer igenom här. forts

Castedal har kommit ut från målet och bollen hamnar hos Isak Schagerlind. forts

Isak avslutar mot det övergivna målet. forts

4-1 i den 88:e minuten genom Isak Schagerlind.

Albert Hansson löper på en boll här.

Albert avslutar förbi Castedal. forts

4-2 i den 88:e minuten genom Albert Hansson.

Matchen är över. Donsö hyfsade till siffrorna i slutskedet men Styrsö vinner klart och rättvis och segern var aldrig hotad För Donsös del är det match på onsdag mot Azalea och det