Bilder från matchen i Skärgårdscupen mellan Styrsö BK och Donsö IS  0-2 (0-1)  Amneviksvallen  2023-07-03

Christoffer Janicijevic, Styrsö BK och Olle Backman, Donsö IS plus domartrion gör klart för spel.

Isak Schagerlind tar avsparken för Donsö.

12:e min. Isak Schagerlind spelar ut till Albert Hansson (ej synlig i bild). forts

Albert avancerar några och steg spelar in mot Olle Backman. forts

Olle når inte riktigt fram och bollen passerar.

15:e min. Sven Genemo (15) och slår strax en boll i djupled. forts

Bollen på väg. forts

Svens passning har nått en löpande Isak Schagerlind som avslutar förbi Styrsös nya målvakt för dagen Richard Chang Hunter. forts

Bollen passerar precis utanför stolpen.

Donsö unge mittback Maximilian Höglund stod åter för en fin insats i försvaret liksom övriga spelare i försvarsspelet.

En överraskning!! Tvillingarna Emil och Sixten Åhsberg hade blivit sent klara i en övergång från Älvsborg. Här är det Emil Åhsberg med bollen.

Styrsös bäste spelare i matchen med bollen, Victor Johansson.

Niklas Tullock längst ut till höger slår in ett inlägg mot mål. forts

Bollen kommer in mot Donsös mål. Vet inte om Axel Åhsberg (10) är på bollen här. forts

forts.

Ett inlägg från vänster når strax Olle Backman (9). forts

Olle Backman har nickat mot mål och Richard Hunter får göra en bra räddning. forts

Styrsöförsvaret kan med gemensamma krafter få undan bollen.

Isak Schagerlind ute till vänster har vunnit en närkamp med 2 styrsöspelare och spelar in bollen mot mål. forts

Bollen på väg in mot mål. Albert Hansson (10). forts

Bollen når Albert Hansson som avslutar här. forts

Bollen i mål. forts

1-0 för Donsö i den 41:a minuten genom Albert Hansson efter fint förarbete av Isak Schagerlind.

Albert Hansson ute till höger (inte synlig på bilden) passar in till Olle Backman (9).

Olles avslut går precis utanför Hunters högra stolpe.

Jens Adolfsson slår frispark för Donsö. forts

Frisparken på väg. forts

Bollen stryker ribban.

62:a minuten. Sven Genemo med bollen och slår i nästa moment in den mot mål. forts

Sven Genemo passning når Benjamin Sander som precis hade kommit in i matchen. forts

Benjamin har avslutat i mål. forts

2-0 i den 62:a minuten genom Benjamin Sander på en fin framspelning av Sven Genemo.

Donsöhörna från vänster slagen av Olle Backman. forts

Antingen var det Lot Fhager eller Benjamin Sander (19) som har nickat bollen som precis passerar över ribban.

Sven Genemo med bollen. Väldigt fin passningsfot.

Sista 10 minuterna forcerade Styrsö mot Donsös mål. Emil Åhsberg med bollen. forts

Åhsberg spelar in mot Mathias Kärnbratt som kan rädda. Mathias stod för en bra insats i Donsömålet.

Mattias Janicijevic med bollen här. forts

Mattias har avancerat  in i Donsös straffområde och faller och Styrsö ville ha straff men domaren friade.

Niklas Tullock avslutar. forts

Tullocks skott passerar precis utanför stolpen.

Matchen är över. Donsö vinner rättvist och kontrollerar matchen i stort sett med bra passningsspel. Styrsö kom upp bra sista 10-15 minuterna men utan utdelning.

Nu går cupen vidare för Donsös del med match mot Björkö på bortaplan imorron.