Bilder från matchen Styrsö BK - Öckerö IF  2-3 (0-2)  Amneviksvallen  2024-07-03

Christoffer Janicijevic Styrsö BK och Kristoffer Gregenäs, Öckerö IF plus domartrion ger klart spel. Har tyvärr inte namnen på domarna.

Mattias Janicijevic tar avsparken för Styrsö.

Öckerös Emilio Rossi med bollen och slår strax ett inlägg mot mål. forts

Inlägget på väg mot mål. forts

Niklas Tullock (8) försöker avvärja men inte bättre än att bollen går mot eget mål. forts

Styrsös målvakt Tobias Julin försöker rädda men når inte och bollen går i mål. 0-1 i den 3:e minuten.

Öckerös Tor Birkas Olsson med bollen. Duktig med bollen med fin teknik.

Öckerös Carl Wiklander slår en lång boll mot mål här. forts

Bollen kommer högt in  mot straffområdet. forts

Bollen hamnade hos Mattias Johansson (3) som som försökte passa till Tobias Julin men det blev för kort så Öckerös Alexander Schröder kunde erövra bollen. forts

0-2 i den 16:e minuten. Tung start för Styrsö som annars börjat bra.

Bollen har tagit i underkant av ribban och är på väg ner. forts

Bollen studsar ner strax utanför mållinjen och Öckerö kan rensa undan bollen.

Mattias Janicijevic med bollen här i ett friläge. forts

Janicijevic har avslutat. forts

Bollen passerar strax utanför stolpen. Tror Kristoffer Gregenäs var på bollen för det blev hörna sen.

43:e min. Sixten Åhsberg slår hörna från vänster. forts.

Hörnan når Victor Bergman (7) som nickar mot mål. forts

Nicken passerar strax över ribban. Styrsö kom starkt i andra delen av 1:a halvlek.

Öckerö har slagit en kort hörna och Emilio Rossi passar till Victor Niklasson (8). forts

Viktor Niklasson slår inlägg mot mål. forts

Vet inte om Linus Solbräcke nickade bollen här. I vilket fall som helst var han sist på bollen. forts

3-0 till Öckerö i den 47:e minuten. Målskytt Linus Solbräcke.

Styrsös Victor Bergman (ej synlig på bilden) har fått kanonträff och bollen passerar just utanför Kristoffer Gregenäs högra stolpe.

Sixten Åhsberg med bollen (skymd) tar sig ner mot kortlinjen. forts

Sixten har spelat in och en Öckeröförsvarare är sist på bollen som går i mål. forts

1-3 i den 55:e min. självmål

Äldste broder Åhsberg, Axel passar bakåt till Victor Bergman (ej synlig på bilden). forts

Victor Bergman mötte bollen och får återigen på en kanonträff och Kristoffer Gregenäs får göra en jätteräddning på det hårda skottet. forts

Öckerö kan få undan bollen.

Emil Åhsberg med bollen. Kommer inte ihåg om han passade tvillingbrorsan Sixten här. Bröderna Åhsberg har blivit ett verkligt lyft för Styrsö. Härlig intensitet och bra bollspelare.  forts

Bollen har passats i djupled mot Mattias Janicejevic. forts

Janicijevic sprintar mot bollen. 3 Öckeröspelare jagar. forts

Mattias Janicijevic avslutar. forts

Reducerat till 2-3 genom Mattias Janicejevic. 65:e min. Fint anfall av Styrsö. Styrsö jagar nu kvittering

Sixten Åhsberg får bollen passad till sig. forts

Bollen på väg mot Mattias Janicijevic som smyger fram mellan Öckeröspelarna. forts

Mattias Janicijevic missar bollen med en hårsmån. forts

Bollen passerar målet. Ytterst nära kvittering där.

Matchen är slut. Öckerö vinner men Styrsö var värda mer. Vet att Öckerö saknade flera ordinarie spelare men det förtar inte Styrsös insats för den var riktigt bra.