Bilder från matchen Västkurd BK och Donsö IS  3-2 (0-1)  Bravida Arena   2021-09-10

Västkurds Pa Majai Njie och John Backman Donsö plus domartrion med Danial Savari Choulabi som huvuddomare gör klart för spel-

Donsö har avsparken genom Vigor Lantz.

Här är det Västkurds Meriton Qoraj som är framme och avslutar i utsidan av burgaveln. Västkurd hade mycket boll i 1:a halvlek men kom inte direkt till några farliga målchanser.

Donsös slitstarke mittfältare Ludvig Corneliusson med bollen. Bra igen i går kväll. forts

Ludvig har passat till Vigor Lantz. Albert Hansson (10) på väg framåt. forts

Vigor passar perfekt fram till en löpande Albert Hansson. forts

Albert tittar upp och kanske satsar på ett inlägg. forts

Albert överraskar målvakten och skjuter mot mål. forts

Bollen i mål. 0-1 i den 21.a minuten genom den notoriske målskytten Albert Hansson.

I slutet av 1:a halvlek. Albert Hansson löper med bollen igen. forts

Albert jagas av Västkurds lagkapten. forts

Pa Majai Njie kommer i kontakt med Albert. forts

Albert får ändå på ett bra skott som Väskurds målvakt räddar. Som sagt, Västkurd hade mycket av spelet men Donsö hade flera bra lägen att utöka ledningen.

Västkurd farligt framme i början av andra halvlek. forts

Skott på mål och bollen passerar Donsös målvakt Charlie Skogsberg. Bilderna är nu lite oskarpa i skymningen men ändå skapliga i Bravidas elljus.

Bollen i mål. 1-1 i den 47:e minuten genom Saman Herish Ahmed.

Västkurds Simon Slomic med bollen i farligt läge och avslutar. forts

Slomic har avslutat. forts

2-1 i den 59:e minuten.

Donsöhörna från höger av Olle Backman. John Backman vinner luftduellen och nickar mot mål. forts

Johns nick tar i ribban här. forts

Bollen dimper ner i målområdet. forts

John Backman har fallit och Donsöspelarna vill ha straff men ingen åtgärd av domaren.

Västkurds Korab Bakraqi med bollen och avslutar. forts

Bollen i mål. 3-1 i den 71:a minuten

Straff för Västkurd som läggs av Korab Bakraqi. forts

Straffen tar i överkant på ribban och upp på läktaren.

Albert Hansson med bollen i favorit position. forts

Albert passar in snett framåt. forts

forts.

Bollen har nått en framåtlöpande Isak Schagerlind. (Fick tyvärr inte med Isak på bilden.). Isak forcerar in bollen i mål på den underbara passningen av Albert. forts

3-2 i den 84:e minuten. Målskytt Isak Schagerlind. Isak tar med sig bollen och Donsö jagar nu kvittering.

Matchen är slut. Västkurd vinner rättvist om än knappt. Donsö gör årets bästa match spelmässigt och får inte med sig någon poäng i går. Men jag är ändå övertygad att poängen kommer