Bilder från matchen från IF Warta och Donsö IS  2-1 (1-1)  Sälöfjordsvallen  2023-09-02

Jesper Ström, IF Warta och Elias Ahlström, Donsö IS plus domartrion med Vehid Fatic som huvuddomare gör klart för avspark

Benjamin Yacoub da Silva tar avsparken för Warta.

Halil Roy Etal (8) passar fram bollen till Anton Enge som sen skjuter bollen i mål. 1-1 i den 10.e minuten. forts

Elias Ahlström avslutar här. forts

Elias skott går några centimeter över.

Wartas Efe Eddy Etal (9) avslutar här. forts

Bollen tar i ribban här. forts

Bollen fortsätter och går ut över kortlinjen.

Återigen en gedigen insats av Donsö unge högerback Adrian Fhager (42). Förlorar inte många dueller under matchen.

Benjamin Sander har blivit fälld och Lot Fhager (50) skall lägga frisparken. forts

Frisparken på väg. forts

Wartas målvakt Dimitrios Korkotzelos försöker rädda men når inte. forts

1-1 i den 27 minuten genom Lot Fhager. En härlig frispark.

Donsös veteran Mikael Schagerlind fick hoppa in från start idag och gjorde det med den äran.

Wartas Halil Roy Etal passar strax i djupled. forts

33:e minuten. Det blir ett friläge för Wartas spelare och Donsös målvakt Mathias Kärnbratt kommer ut och är först på bollen och Wartaspelaren träffar benet på Mathias och sedan faller.

Domaren dömer frllägesutvisning på Mathias som får rött kort. Mycket tveksamt eftersom Mathias var först på bollen. Mikael Schagerlind fick ställa sig i mål och blev sedan ersatt som

målvakt av Magnus Fhager från andra halvlekens början.

Isak Schagerlind (55) följer med upp i anfallet. forts

Albert har passat Isak som avslutar men Wartas försvar blockerar och får undan bollen.

Matchen är slut. Donsö spelar med 10 man i nästan 60 minuter. Warta hade mycket boll men Donsö hade de mera öppna målchanserna och var minst värda ett oavgjort resultat.