Bilder från matchen Donsö IS - Björndammen / Öjersjö  Donsövallen  2024-09-28

Olle Backman Donsö IS och Pontus Börjesson Björndammen / Öjersjö plus domartrion med Dimitrios Ingmansson-Merkouris gör klart för spel.

Olle Backman tar avsparken för Donsö.

En lång passning från Jens Adolfsson når Olle Backman som avancerar mot mål. forts

forts

Olle Backman tar sig förbi Björndammens målvakt Linus Sandberg och avslutar mot det tomma målet. forts

forts

1-0 för Donsö i den 4:e minuten genom Olle Backman efter fin långpassning från Jens Adolfsson.

Albert Hansson har brutit ett uppspel och avancerar in i straffområdet. forts

Albert avslutar. forts

2-0 i den 8:e min. genom Albert Hansson.

Albert Hansson med bollen här. forts

Vet inte om det var Alberts avsikt att skjuta mot mål. men det blev en bra passning till Magnus Fhager (8). forts

Magnus avslutar fint upp i nättaket. 3-0 i den 35:e minuten.

Hörna från höger, slagen av Sven Genemo. forts

Hörnan på väg. Donsös Albin Backman (14). forts

Albin tajmar bollen perfekt och nickar i mål. forts

4-0 i den 39:e minuten genom Albin Backman. Det var Albins fjärde seriemål för året och jag  tror att alla har kommit på nick efter hörna.

En hög bollen dimper ner i Björndammens straffområde. Bollen når Olle Backman. forts

Olle har avslutat och bollen är på väg in i mål. forts

5-0 i den 4:e minuten genom Olle Backman.

2:a halvlek:

Olle passar fram mot Albert Hansson (10). forts

Olles passning når Albert som kommer i bra läge. forts

Albert har avslutat. forts

6-0 i den 46.e minuten genom Albert Hansson på fin passning av Olle Backman.

Albert Hansson på språng igen. forts

Albert avslutar till 7-0 i den 56:e minuten. Hattrick. Det var Alberts 16:e hattrick i seriematcher och det är han bäst på i Donsö IS. Magnus Fhager är tvåa på 8 hattricks.

Efter lite strul i Donsöförsvaret kommer Björndammens lagkapten Pontus Börjesson fri med Mathias Kärnbratt. forts

Börjesson har avslutat och Mathias Kärnbratt gör en fin räddning.

Benjamin Sander med bollen här och passar strax till Olle Backman (9). forts

Benjamins passning når Olle. forts

Olle placerar bollen förbi Björndammens målvakt Linus Sandberg som var lagets bästa spelare trots alla baklängesmålen.

8-0 i den 78:e min. genom Olle Backman på fin passning av Benjamin Sander. Det var Olles 3:e hattrick för året och 19:e målet i serien. Olles bästa säsong målmässigt och också

spelmässigt tycker jag.

Lot Fhager kommer i bra läge på vänsterkanten och avslutar här. forts

forts

9-0 i den 87:e minuten genom Lot Fhager.

Matchen är över. Det var Donsös match för hela slanten. Bra att studsa tillbaka efter den mindre goda insatsen mot Styrsö. Kunde absolut blivit fler mål för Donsö.