Bilder från matchen Donsö IS och IF Mölndal Fotboll  4-2 (1-0)  Donsövallen  2023-04-22

Olof Lagerqvist, Donsö IS och Nemanja Milosavljevic, IF Mölndal Fotboll plus domartrion med Rebin Rada huvuddomare gör klart för spel.

Marcus Fors tar avsparken för Mölndal.

Albert Hansson har tagit sig fram på vänsterkanten och spelar i nästa moment Lot Fhager (ej synlig i bilden)

Lot Fhager blir här fälld och domaren blåser straff. forts

Albert lägger straffen. forts

Bollen tar i stolpens insida och Mölndals försvar får undan bollen.

Här kommer Donsö i en framstöt på högerkanten genom Benjamin Sander. Lot Fhager (18) till vänster i bild.

Benjamin Sander har slagit en passning diagonalt i straffområdet där Lot Fhager befinner sig. forts

Lot avslutar direkt upp i nättaket och det står 1-0 i den 10:e minuten. Fint anfall av Donsö.

Tror det är Mölndals Noah Setterberg med bollen här. forts

Setterberg ramlar pladask och domaren blåser straff. forts

Mölndals Henrik Nilsson lägger straffen

Straffen har tagit i ribbans underkant och studsar ner innanför linjen. forts

Kvitterat till 1-1 i den 51:a minuten

Olle Backman hade inte varit inne i många sekunder när han får en passning i djupled. forts

Olle har avslutat med ackuratess och bollen går i mål. forts

2-1 i den 60:e minuten. forts

Återigen en donsöspelare rättvänd not mål. Adrian Fhager. forts

Adrian fortsätter och driva. forts

Adrian har avslutat i mål. 3-1 i den 74:e minuten. Bra inhopp idag av Adrian liksom mot Önnered. Snart dags för en startplats kanske!?

Olof Lagerqvist tar sig fram på högerkanten och tar sig ner mot kortlinjen och slår ett fint inlägg in i straffområdet. forts

Olofs inlägg når Olle Backman som nickar behärskat i mål. forts

4-1 i den 77:e minuten genom Olle Backman. Olle skadade knäet i första matchen i Västra Cupen och har sedan dess varit ut ur spel. Olle gjorde ett succé inhopp och spelade vårdad

fotboll och gjorde 2 fina mål. Roligt att se.

Adrian Fhager stöter här mot bollen. forts

Antagligen träffar han benet på Mölndalsspelaren som lägger sig. Domaren blåser straff. Verkligen tveksamt domslut. forts

Erik Forshamn lägger straffen. 4-2 i den 83:e minuten. forts

Donsö vinner klart och rättvist. Kanske ingen höjdarmatch av något av de båda av lagen. Olle Backmans inhopp och de 3 poängen tar vi gärna emot.